RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Levend Kerstspel met kerstmarkt op Groot Schuylenburg

Woonzorgpark Groot Schuylenburg houdt op vrijdagavond 16 december  het Levend Kerstspel. Na 2 jaar van afwezigheid belooft het weer een muzikale en sfeervolle editie te worden. Het Levend Kerstspel is voor iedereen uit de regio Apeldoorn, de toegang is gratis. 

Wat jaren geleden klein begon als een samenzang onder leiding van de dominee op Groot Schuylenburg en een kerstmarkt van enkele kramen, groeide uit tot een groot festijn. Naast het levend kerstspel is er die avond van alles te zien en te beleven. Met de levende kerststal met Jozef en Maria en het kindje Jezus, uitgebeeld door cliënten. De muzikale omlijsting buiten wordt verzorgd door Muziekvereniging DAP.

Vanaf 18.00 uur zijn mensen welkom om rond te kijken op de kerstmarkt op de Regenboogbrink. Cliënten van ’s Heeren Loo staan klaar met warme chocolademelk en zelfgemaakte producten. De Brasserie verkoopt soep, broodjes braadworst en apfelstrudels. Bakkerij Zonnehoeve verkoopt oliebollen. Vanaf 18.30 uur is kinderboerderij Kakelhoeve geopend voor een ritje op een echte kameel, broodjes bakken bij het kampvuur of een huifkarrit over het woonzorgpark. Dit alles met muzikale begeleiding van Het Stijlorkest uit Deventer.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn