RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Let op: pinautomaat is straks geel en heet Geldmaat

APELDOORN - De geldautomaten van ABN AMRO, ING en Rabobank worden op termijn geel en gaan Geldmaat heten. De lancering van het project is deze maandag en geldt niet alleen voor Apeldoorn, maar voor heel Nederland.

Vanaf 2019

Deze automaten krijgen allemaal hetzelfde uiterlijk en verschijnen vanaf begin 2019 langzaamaan in het straatbeeld. Volgens de samenwerkende banken zullen de nieuwe machines vooral op plekken komen waar nu ook al een geldautomaat staat.

Kijk hier een video over de nieuwe automaat:

Bij het herindelen van de locaties wordt gekeken naar het aantal transacties en het aantal bezoekers in een gebied en de huidige 'bereikbaarheidscriteria' blijven gehandhaafd. De stap is door de banken gemaakt om zo ook op de lange termijn contant geld bereikbaar, betaalbaar en veilig te houden. Op dit moment sluiten individuele banken steeds vaker hun geldautomaten.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn