RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Lesaanbod Tim Koldenhof Producties 2018/2019 bekend

Tim Koldenhof Producties gaat het in seizoen 2018/2019 helemaal anders doen en daarom staat vanaf heden het nieuwe lesaanbod online. Lees gauw verder en laat je verrassen.

Naast de reguliere lessen gaan er vele reeksen starten voor zowel kleuters, kids, pubers als volwassenen. Dit geeft je de gelegenheid om zes weken lang een les te volgen waardoor je niet vastzit aan een lidmaatschap. Kleuters kunnen zingen & swingen of werken aan het Zwanenmeer, volwassenen kunnen o.a. deelnemen aan een choreo-class, pubers kunnen een zang showcase volgen en voor kids is er o.a. dansmix.

Naast deze reeksen zijn de musicallessen ook in een reeks te volgen met een voorstelling als leuke afsluiting. Vind je zingen, dansen en acteren zó leuk en zou je dit het liefst vaker dan één keer per week willen volgen, dan zijn er nu ook vele mogelijkheden om maar liefst twee lessen achter elkaar te volgen. Twee verschillende disciplines, of twee verschillende dansstijlen, het kan allemaal.

Doordeweeks zo druk en geen tijd om te dansen? Dan kun je nu ook op zaterdag komen dansen bij Tim Koldenhof Producties. Peuters en kleuters zijn op de vroege ochtend al van harte welkom, zodat er vervolgens nog een hele dag beschikbaar is om andere leuke dingen te doen.

Ook wordt het lesaanbod uitgebreid met privézanglessen. Tegen scherpe tarieven is het mogelijk om alleen of in duo-vorm privézangles te krijgen.
Wees welkom om vrijblijvend meer info op te vragen om een proefles te volgen. Op www.timkoldenhof.nl is het lesaanbod terug te vinden.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn