RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Lepeltje Lepeltje na drie jaar afwezigheid terug in Apeldoorn

Apeldoorn maakt zich op voor de terugkeer van Lepeltje Lepeltje, het culturele foodfestival dat na 3 jaar afwezigheid weer plaatsvindt in het Beekpark. Van zaterdag 27 mei tot en met maandag 29 mei tijdens Pinksteren kan iedereen als vanouds genieten van het festival.

Het park wordt een weekend lang omgetoverd tot een bruisend cultureel centrum met creativiteit en wereldse muziek. Het festival biedt een ruime keuze aan culinaire hoogstandjes die zeker de moeite waard zijn om te proeven. Bourgondiërs kunnen hun culinaire drempel verleggen en struinen langs de marktkramen. En voor de kleintjes is er op zaterdag, zondag en maandag vermaak bij het kinderprogramma.

Het festival is gratis toegankelijk voor iedereen en trekt altijd veel bezoekers. Het belooft dan ook een gezellig weekend te worden met veel lekkers en vermaak voor jong en oud.

 

De openingstijden zijn als volgt:

Zaterdag 27 mei van 12.00 tot 01.00 uur

Zondag 28 mei van 12.00 tot 00.00 uur (Eerste Pinksterdag)

Maandag 29 mei van 12.00 tot 22.00 uur (Tweede Pinksterdag)

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Lepeltje Lepeltje: Lepeltje Lepeltje Apeldoorn (lepeltje-lepeltje.com)

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn