RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Leerlingen Da Costaschool Elspeet dansen en spelen voor de Koningin

RADIO KOOTWIJK - Leerlingen van de Da Costaschool uit Elspeet mochten maandag 10 mei voor Méér Muziek in de klas naar Radio Kootwijk toe. Een gezellige en een bijzondere dag voor de leerlingen en de leerkracht van de school. Een speciaal moment was het bezoek van Koningin Máxima.

Door: Mediapartner RTV Nunspeet

Op gepaste wijze binnen de huidige coronamaatregelen mochten de leerlingen dansen en muziek maken voor Koningin Máxima.

Ter ere van 50e verjaardag

Het bezoek van de Koningin was onderdeel van de campagne ‘50 Dagen Muziek’ van Méér Muziek in de Klas, ter ere van de 50e verjaardag van de erevoorzitter. De campagne draagt bij aan de doelstelling én de wens van Koningin Máxima: structureel muziekonderwijs voor alle basisschoolkinderen in Nederland en het Caribisch gebied.

Akkoord getekend

Eerder op de dag werd in Harderwijk al het Akkoord voor 76 scholen in Noord-West Veluwe getekend. Ter ere daarvan hees de Harderwijkse kinderburgemeester in Radio Kootwijk de vlag, onder toeziend ook van de Koningin.

De Akkoorden voor Gelderland-Midden en Twente zullen binnenkort getekend worden. In Radio Kootwijk onderstreepte men ook hoe goed het muziekonderwijs al verankerd is in de steden Ede, Barneveld, Hof van Twente, Raalte, Olst-Wijhe en Druten-West Maas en Waal en dat in de steden Scherpenzeel, Apeldoorn en Deventer de eerste stappen op weg naar structureel muziekonderwijs zijn gezet.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn