RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Leer jezelf kennen bij de Walk & Talk

Ben jij op zoek naar (ander) werk? En loop je daarbij vast? Bezoek de Walk & Talk bij de Bibliotheek in Eerbeek op dinsdag 1 november van 09.30 tot 11.30 uur. Tijdens deze ochtend gaan de deelnemers aan de slag met een persoonlijkheidsspel.

Over het kwaliteitsspel

Het kwaliteitsspel is een persoonlijkheidsspel dat helpt meer inzicht te krijgen op de vraag: wie ben ik? Wat zijn mijn sterktes en zwaktes, welke kwaliteiten heb ik en hoe kan ik die verder ontwikkelen? Tijdens het spel wordt ook duidelijk hoe anderen jou zien.

Over Walk&Talk

De Walk&Talk is een gratis netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Ze organiseren deze bijeenkomsten meerdere keren per jaar in de Bibliotheek. Het bijwonen van de Walk&Talk bijeenkomsten geldt als sollicitatieactiviteit.

Koffie en/of thee staat bij Bibliotheek Eerbeek voor je klaar. Iets voor jou? Lees meer informatie op www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn