RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Leden Veluwse Golfclub halen €6500,- op voor Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland

Met de viering van haar 65-jarig jubileum heeft de Veluwse Golfclub €6500,- opgehaald voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Al sinds afgelopen zomer waren er evenementen georganiseerd. Sinds die tijd was er al bedacht om de opbrengst aan een goed doel te geven.

Johan Kruithof, voorzitter van het bestuur van het Jeugdfonds Sport & Cultuur Gelderland, kreeg vrijdag 17 februari de cheque uitgereikt uit handen van Koos Giessen, voorzitter van de Veluwse Golfclub en Anke Helmendach en Eduard Bakker namens de lustrumcommissie.

 

De uitreiking

De speciaal opgerichte lustrumcommissie, een commissie die feesten organiseert voor jubileumjaren die eindigen op het getal 5 of 0, organiseerde in de zomer van 2022 diverse evenementen. Voorzitter Johan Kruithof nam de cheque in ontvangst: ,,Wat een prachtig bedrag is er opgehaald met de activiteiten rond jullie jubileum. Daar zijn wij enorm blij mee. Dat betekent dat zo’n dertig kinderen, waar thuis geen geld is voor sport nu toch kunnen meedoen, dat is geweldig. Zeker in deze tijd, met na de coronacrisis ook de inflatie en de stijgende energieprijzen, hebben steeds meer kinderen onze hulp nodig.’’

 

Alle kinderen doen mee

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat kinderen tussen de 0 en 18 jaar uit arme gezinnen, kunnen sporten bij een vereniging of mee kunnen doen met bijvoorbeeld muziekles. Voor de persoonlijke ontwikkeling van kinderen is dit belangrijk. Ze leren samenwerken en ontdekken waar ze goed in zijn.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn