RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Leapp en Noa Noa failliet; Korenstraat loopt leeg

Buining Fashion en Noa Noa zijn van dezelfde eigenaar. Klanten die Buining Fashion in willen, rammelen tevergeefs aan de deur. Zowel de eigenaar van Noa Noa en Buining Fashion als banketbakkerij Maassen, die een shop-in-shop in Buining Fashion heeft, willen geen commentaar geven.

Het is een stap terug voor een winkelstraat die net terug leek te komen van een flinke economische recessie. Buining Fashion en Noa Noa gingen vandaag niet open. Ook de Leapp Store zegt ‘om omstandigheden’ dicht te zijn. De Leapp-store heeft inmiddels surseance van betaling aangevraagd.

Wat het lot van de winkels is, zullen de curators moeten bepalen. Duidelijk is wel dat de Korenstraat nog steeds in problemen verkeert.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn