• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Lavreysen door op EK, Braspennincx uitgeschakeld op sprint

APELDOORN - De Apeldoornse baanwielrenner Harrie Lavreysen heeft zich bij de EK baanwielrennen in Apeldoorn geplaatst voor de halve finales op het onderdeel sprint. Voor de Arnhemse Shanne Braspennincx is het sprinttoernooi over, zij strandde in de kwartfinales.

Lavreysen is wereldkampioen op dit onderdeel en geldt daarom nu ook als titelkandidaat op de sprint. Hij versloeg dus zoals verwacht in de kwartfinales de Brit Joseph Truman in twee races. 

Voor Shanne Braspenincx is het sprinttoernooi dus afgelopen. In de kwartfinales moest ze in twee races haar meerdere erkennen in de Duitse Emma Hinze. 

Al medailles binnen

Lavreysen en Braspennincx begonnen de EK baanwielrennen woensdag succesvol. Op de teamsprint behaalde Lavreysen goud, Braspennincx pakte een bronzen medaille.

Zie ook: Lavreysen pakt goud, Braspennincx brons op EK in Apeldoorn

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00