RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Latijns-Amerikaanse sferen tijdens Moederdagconcert

Muziekvereniging Ugchelen geeft op zaterdag 13 mei haar jaarlijkse Moederdagconcert  en dit jaar heeft het een Latijns- Amerikaans sausje. Het orkest zal verschillende muziekstijlen spelen.

 

Dirigent Michel Jalink heeft het stuk Intrada Fantasy geschreven en is ook te horen tijdens het concert. Het belooft een avond te worden waarbij het publiek moeilijk stil kan blijven zitten en dansen dus zeker is toegestaan.

 

De verschillende muziekstijlen die voorbij komen zijn onder andere: salsa, merengue, bachata, cumbia, samba, bolero en kawina. Maar ook marsen, een slow march en een Spaanse mars waarop de paso doble kan worden gedanst, en het Latin ABC zullen worden gespeeld.

 

Het concert is bij Ugchelens Belang, Bogaardslaan 81 in Ugchelen en de zaal is open vanaf 19.30 uur. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Ook is er een taartverkoop.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn