RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Laatste Koningskermis op het Marktplein

APELDOORN - Ook dit jaar vindt er weer een Koningskermis op het marktplein plaats. Deze Koningskermis vindt (voor het laatst?) plaats op het Marktplein. Met de komst van de markthal komt de Koningskermis en de warenmarkt op het Marktplein in gedrang.

Vanaf woensdag 24 april t/m donderdag 2 mei vindt de Koningskermis plaats op het Marktplein. Ook voor de Koningskermis in Apeldoorn geldt dat je je zult vermaken met het hele gezin.

Euro dagen
Ook dit jaar zijn er weer Euro dagen gepland. Op zondag 28 april en woensdag 1 mei vinden deze euro-dagen plaats.

Meet and greet
Naast de bekende en uitdagende attracties zijn er twee meet and greet dagen gepland. Op zondag 28 april kun je met Meneer de Uil van de Fabeltjeskrant op de foto en hij deelt handtekeningen uit. De tweede meet en greet staat gepland op woensdag. Wie je daar kunt ontmoeten? Dat is nog even een verrassing. Voor beide dagen geldt meet en greet vanaf 15:00.

RTV Apeldoorn besteedt in de woensdagavond TV-uitzending aandacht aan het onderwerp ‘de Koningskermis op het Marktplein in gedrang’.




Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn