RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Laatste dag Apeldoornse wandelvierdaagse

APELDOORN - Het was deze vrijdag de vierde en dus laatste dag van de Apeldoornse 4daagse. Dit jaar werd het wandelevenement voor de 65ste keer georganiseerd.

Voor de wandelaars was vandaag een route uitgestippeld via Hoenderloo. De Apeldoornse 4daagse staat bekend om de bosrijke omgeving op de Veluwe en wordt door een deel van de wandelaars gebruikt als voorbereiding op de Nijmeegse 4daagse.

Kijk hier naar beelden van de wandelvierdaagse, door RTV Apeldoorn:

Ruim 2200 wandelaars deden dit jaar mee. Ongeveer de helft van hen koos voor de 20 kilometer. Er kon ook 12, 30, 40 en 50 kilometer gelopen worden. Deelnemers hoeven niet alle vier dagen mee te lopen. Een dagje lopen kon ook.

De Nijmeegse Vierdaagse wordt volgende week gelopen.

Zie ook:

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn