• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nadine Visser en Anouk Vetter sluiten Gelderse prijzenregen af

APELDOORN - Nadine Visser en Anouk Vetter hebben de Gelderse medailleregen op het NK Atletiek zondag afgesloten met een gouden en bronzen medaille. In Omnisport snelde de Arnhemse Visser naar haar snelste seizoenstijd op de 60 meter horden.

Hoewel Visser niet goed startte, maakte ze haar achterstand razendsnel goed. De Arnhemse Anouk Vetter presteerde het hele weekend al goed en kon haar weekend ook nog afsluiten met een medaille. Ze eindigde derde achter Zoë Sedney.

Luister hier naar de reactie van Nadine Visser, tekst gaat daarna verder:

Twee keer zilver

Eerder pakten twee andere Gelderse atleten zondag al zilver op de 800 meter op de NK Indoor Atletiek in Apeldoorn. Thijmen Kupers uit Lengel miste zijn achtste indoortitel, Sloot zag nipt het goud aan haar voorbijgaan.

Kupers wist al dat de concurrentie moordend zou zijn, want al zeven atleten liepen de EK-limiet op deze afstand, terwijl er maar drie startplekken zijn. Hij werd in Omnisport in Apeldoorn in de laatste ronde op flinke afstand gelopen door de uiteindelijke winnaar Djoao Lobles.

Bregje Sloot uit Lobith greep maar net naast de gouden plak. Het scheelde twee tienden van een seconde, maar ze moest toch haar meerdere erkennen in Britt Ummels. Sloot finishte wel ruim voor Suus Altorf.

Daniëlle Spek won in haar eigen woonplaats Apeldoorn opnieuw goud bij het hinkstapspringen. Ze prolongeerde haar titel.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn