RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kringloopwinkel geeft geld aan goede doelen

Goede Doelen Kringloopwinkel de Hofstad heeft afgelopen zaterdag 3 cheques van elk € 1250,- uitgedeeld aan 3 stichtingen uit Apeldoorn of die een link met Apeldoorn hebben. Komende woensdag komt daar nog 1 doel bij.

 

De stichting Voices4Peru Nederland

De stichting Voices4Peru Nederland is met de leefomstandigheden van jongeren in Ventanilla, Lima, Peru bezig. Deze jongeren moeten zich op straat vermaken of zich bij een criminele bende aansluiten, met alle gevolgen van dien, zoals geweld, roofovervallen, drugsgebruik/-handel, seksslavernij. De stichting probeert voor deze jongeren een uitkomst te bieden.

 

Stichting Les Amis de Gambie

Stichting Les Amis de Gambie opende op 14 januari 2009 een kindertehuis voor weeskinderen in Gambia en zorgt ervoor dat de kansarme weeskinderen een toekomst hebben.

 

Stichting Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa

Het doel van de WHOE is het bieden van hulp en ondersteuning aan de hulpbehoevende medemens in Oost-Europa. Daarvoor zamelen zij goederen en geld in en doen hulptransporten naar Oost-Europa.

 

Daklozen project van Menorah

Menorah ondersteunt en helpt stichting DTZ, Dak- en Thuislozen Zorg, Apeldoorn. DTZ is ontstaan uit Menorah en voorziet in de eerste levensbehoeften zoals eten, kleding en hulp bij het vinden van onderdak. Er wordt geen onderscheid gemaakt in geloof of afkomst. Woensdag 27 oktober zal ook hen €1250,- geschonken worden.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn