RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

IVN neemt geïnteresseerden mee op Korstmos excursie

Wel eens van korstmossen gehoord? Het IVN houdt er een excursie over op zondag 19 maart. Tijdens deze 2,5 uur leer je er alles over.

De start is bij de ingang van het Paleispark aan de Pijnboomlaan, een zijweg van de Amersfoortseweg. De excursie kost €5,- dit is inclusief entree tot het park en een korstmossen-zoekkaart. Aanmelden is verplicht omdat er slechts een aantal plekken beschikbaar zijn. Meewandelen? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

IVN Natuureducatie is een landelijke non-profit organisatie die zich inzetten voor groen, gezond en duurzaam Nederland. Zo laten zij mensen in Nederland actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond en belangrijk de natuur is. Er worden door alle medewerkers campagnes, cursussen en natuuractiviteiten georganiseerd. Deze excursie is een van de activiteiten die om die reden worden georganiseerd. Meer weten? Kijk op www.ivn-apeldoorn.nl

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn