RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Koningspelen voor basisscholen in Apeldoorn

Een sportief Oranjefeest waar maar liefst 43 basisscholen en ruim 9.000 kinderen aan gaan deelnemen. Sportservice Apeldoorn heeft een programma georganiseerd voor de Koningspelen op vrijdag 22 april voor basisscholen in Apeldoorn. Deze dag wordt geopend door de burgemeester Ton Heerts, samen met Lian, de kinderburgemeester. Namens Sportservice Apeldoorn is Rico de Boer, manager Sportservice, ook aanwezig.

Alle basisscholen in Apeldoorn hebben de gelegenheid gehad zich in te schrijven voor het sportieve Oranjefeest van Sportservice Apeldoorn. Zo wordt er voor groep 1 en 2 een koning Binky’s beweegfeest georganiseerd op het schoolplein. Voor groep 3, 4 en 5 zijn er digitale beweegkaarten ontwikkeld op verschillende niveaus, in samenwerking met 6 verenigingen.

Voor groep 6, 7 en 8 is er een koninklijke sport & spel vossenjacht gemaakt in de buurt van de eigen school. De kinderen startten deze Koningspelen met ontbijtspellen die zijn ontwikkeld vanuit het programma ENERGIE. Met ontbijtspellen worden de kinderen op een positieve manier uitgedaagd tijdens een beweegactiviteit na te denken over gezonde voeding.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn