RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Koningin Máxima brengt bezoek aan Radio Kootwijk

RADIO KOOTWIJK - Koningin Máxima heeft maandagmiddag op Radio Kootwijk het Gelderse succes van Stichting Méér Muziek in de Klas gevierd.

Door: Rik Bronkhorst

Volgens de stichting gaat het goed met muziekles in het Gelderse basisonderwijs, want op zo'n 80 procent van de scholen wordt inmiddels muziekles gegeven.

Bekijk de video. De tekst gaat daaronder verder.

De kinderen die aanwezig waren, hadden weken geoefend op de stukken die ze aan de koningin lieten horen. Máxima genoot zichtbaar van de creativiteit die de kinderen lieten zien.

Koningin Maxima is erevoorzitter van stichting meer muziek in de klas. Het doel van die stichting is om voor alle 1.4 miljoen basisschoolkinderen structureel muziekonderwijs op school te regelen.

In Gelderland bereikt die stichting haar doelen goed, want inmiddels wordt er op meer dan 80 procent van de basisscholen muziekonderwijs aangeboden.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn