RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kom jij ons helpen tijdens de zaterdag ontmoeting?

Voor locatie De Matenhof aan de Warenargaarde 775 is KleinGeluk op zoek naar: een vrijwilliger zaterdag ontmoeting. 1 keer in de 14 dagen is er op zaterdagmiddag de ‘zaterdag ontmoeting’. Hierbij kunnen bewoners en bezoekers uit de aanleunwoningen, een kopje koffie/thee te komen drinken, samen met hun familie in de Brink van de Matenhof. Naast koffie/thee kunnen zij ook een glaasje drinken, maar er wordt verder geen activiteit aangeboden.

Tijdstip: zaterdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. Wil je graag iets nuttigs doen, iets voor anderen betekenen en heb je interesse in deze vacature?
Neem dan contact op met: Annelie van Bloois (Vrijwilligerstoeleider De Matenhof). Telefoon: 0800-0604, of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581. Voor meer vrijwilligersvacatures: www.apeldoornpaktaan.nl

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn