RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kofferbakverkopen na 2 jaar weer terug; wel op nieuwe locatie

Na 2 jaren zonder de vertrouwde kofferbakverkopen kunnen we dit jaar de draad weer oppakken, meldt de organisatie van het evenement, de Stichting WHOE (Werkgroep Hulptransporten Oost-Europa). Wel op een nieuwe locatie: ,,Voorheen langs Kanaal Zuid, nu op het terrein van Victoria Boys aan de Berghuizerweg 153.''

,,Met dank aan deze voetbalvereniging die hun accommodatie beschikbaar stelt'', vervolgt de woordvoerder van het evenement. De kofferbakverkopen worden gehouden op zaterdag 23 en 30 juli, 6, 13 en 20 augustus. De opbrengst van de verhuur van de verkoopplekken is, net als voorgaande jaren, geheel voor de transporten van hulpgoederen aan Oekraïne.

De toegang is gratis, het evenement duurt elke keer van 09.00 tot 15.00. Parkeergelegenheid is op de parkeerkuil bij de Koning Willem III kazerne aan de Sportlaan. Ook dit is gratis. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn