RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Knip je haar voor stichting Haarwensen op 23 juni tijdens het Drakenboten festival

.

Stichting Haarwensen is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.
Wij willen deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De pruiken worden gemaakt van echt haar.  Door te werken met onbehandeld haar kunnen wij de mooiste pruiken aan de kinderen schenken.
Door donaties van haar en financiële giften kan de Stichting de pruiken kosteloos aanbieden. Voor een pruik zijn er 3/4 staarten nodig.

Iedereen die zijn of haar lange haren wil doneren (minimaal 30 cm), wordt geknipt door een professioneel kappersteam en steunt daarmee gelijk het goede doel. 

Dirk organiseert op 23 juni 2019 de 17de knipdag tijdens het Drakenbootfestival in Apeldoorn.

Laat u deze dag ook uw haar knippen? Laat hieronder uw reactie achter!

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn