RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Klimbos vroeger open dan ooit

De locaties van Klimbos Nederland, waaronder de locatie in Apeldoorn, gaan op 19 februari weer open. En dat is uniek, want nog nooit openden de klimbossen zo vroeg.

,,Afgelopen winter is er enorm hard gewerkt aan het onderhouden en vernieuwen van de klimroutes. Daarnaast merken we dat gasten weer zin hebben om een uitje te boeken’’, vertelt mede-eigenaar van Klimbos Nederland Ciaran Barsema. In de eerste instantie zouden de klimbossen ook in de kerstvakantie geopend zijn, maar door de lockdown van die periode lukte dit niet.

Mede-eigenaar Rodrick de Wolff: ,,We zijn enorm blij dat 19 februari de locaties weer open kunnen. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig in de gaten houden en gevolgdom de veiligheid van gasten en medewerkers te waarborgen.’’

Voor meer informatie kan je terecht op de website van Klimbos Nederland.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn