RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kleurrijk Atelierweekend

APELDOORN - Tijdens deze weekenden stellen (beroeps)kunstenaars hun atelier open voor geïnteresseerden. Dat is dé kans om kunstenaars aan het werk te zien in hun atelier en voor de kunstenaars de kans om hun werk te tonen aan nieuw publiek. 

In 2020 vindt het Landelijk Atelierweekend in twee weekenden plaats: de Zomer-editie is op 5-6 september en de Winter-editie op 14-15 november 2020.

Waar?
Wil jij ook een kijkje nemen in de ateliers bij jou in de buurt? Kijk dan hier voor het overzicht van deelnemende ateliers.

Kijk voor speciale activiteiten zoals workshops, demonstraties en lezingen bij de Agenda.

 

 

Deelnemen
Ben je (beroeps)kunstenaar met een atelier? Doe dan mee en stel tijdens het Landelijk Atelierweekend ook je deuren open voor nieuw publiek! Zo laat je geïnteresseerden kennis maken met je werk, kun je nieuwe contacten leggen, afspraken maken en werk verkopen.

De zomer-editie van 2020 is op 5-6 september en de winter-editie is op 14-15 november. Doe ook mee en meld je aan via onderstaande button.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn