RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

KleinGeluk voor ouderen in Apeldoorn

De Apeldoornse zorgorganisaties De Goede Zorg en De Zorgmensen bundelen hun krachten en gaan samen verder als ‘KleinGeluk’. De focus ligt op de kleine maar waardevolle geluksmomenten die je oude dag kwaliteit geven.

Positieve kijk

Bij KleinGeluk gaat het om de kleine en intieme persoonlijke geluksmomenten die je oude dag kunnen kleuren. Als je ouder wordt kun je niet alles meer en is je leefwereld kleiner, reden waarom de dagelijkse fijne ogenblikken en menselijke contactmomenten bij KleinGeluk de volle aandacht krijgen. KleinGeluk kiest daarmee welbewust voor een aanpak met een positieve kijk op de oude dag en respect voor wat een oudere nog wel kan in plaats van niet. Het leveren van kwalitatief hoogwaardige zorg ziet KleinGeluk als een randvoorwaarde voor deze aanpak. Deze benadering biedt de cliënt ook veel vrijheid, bijvoorbeeld bij de keuze van een -kleinschalige- woonoplossing en de manier waarop de zorg georganiseerd wordt.

Breed pakket

Door de krachtenbundeling kan KleinGeluk een persoonsgericht en divers zorgpakket bieden, dat aansluit op de individuele cliënt en zijn sociale netwerk. Daarnaast biedt de samenwerking meer ruimte om te kunnen blijven innoveren, haar aanbod aan gespecialiseerde zorgverlening verder te verbreden en meer ontwikkelmogelijkheden aan haar medewerkers te bieden.

De zorg varieert van zorgwoningen voor zelfstandig wonen, maar met alle faciliteiten van een woonzorgcentrum, tot kleinschalig wonen wanneer thuis wonen door dementie minder goed mogelijk is. KleinGeluk biedt ook uitgebreide specialistische zorg, thuiszorg en hulp in het huishouden. Tot de wooncomplexen van KleinGeluk behoren de locaties Avondzon, De Veenkamp, De Matenhof, Het Kristal, De Groene Hoven en Sainte Marie. In het najaar van 2019 worden twee nieuwe locaties gerealiseerd op het Julianaterrein (voormalige Julianaziekenhuis) en het Veldhuisterrein (Molenstraat-Centrum).

Ontdek KleinGeluk via www.kleingeluk.nl of neem contact op met de Zorglijn via 0800-0604. Vind jij jouw geluk in het creëren van geluksmomenten voor anderen, bekijk dan ook eens onze vacatures!

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn