RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kirsten Knip versterkt selectie Draisma Dynamo dames

De selectie van het dames 1-team van Draisma Dynamo verwelkomt Kirsten Knip. Twaalf dagen voor de start van de competitie in de eredivisie is trainer/coach Arjen Schimmel blij Kirsten te mogen begroeten.

Kirsten Knip, die onlangs terugkeerde uit China na het Olympisch kwalificatietoernooi met het Nederlands nationale team, zal haar vaardigheden en ervaring nu inzetten voor Draisma Dynamo. ,,Ik ben heel blij en enthousiast dat ik dit seizoen in combinatie met Papendal bij Draisma Dynamo kan aansluiten. Werken met jonge meiden en hen mijn ervaring overbrengen is iets wat ik leuk vind en wat me goed ligt. Ik heb er dus enorm veel zin in om lekker samen aan de bak te gaan’’, zegt Kirsten.

De komst van Knip is een reden tot vreugde voor de technische staf van Draisma Dynamo. Arjan Schimmel verwacht ook veel van zijn aanwinst. ,,We waren al heel blij met de selectie die we hadden en waren niet perse op zoek naar uitbreiding. Op een moment dat zich dan de gelegenheid voordoet om in gesprek te raken met Kirsten, heb ik daar gelijk gebruik van gemaakt. Voor onze jonge ploeg is haar komst geweldig. Haar internationale ervaring en positieve insteek gaan ons ongetwijfeld heel veel plezier opleveren. Ik kijk uit naar de samenwerking en heb er alle vertrouwen in dat ze samen met Ruth Zijlstra de libero-positie heel goed gaat invullen’’.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn