RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kinderpretpark Julianatoren tot 20:00 uur geopend

APELDOORN - Tot en met 1 september zijn er bij Kinderpretpark Julianatoren de Jul & Julia Zomerweken. Deze zomerweken staan in het teken van Vijf Zomeravonden met extra shows en activiteiten. Het kinderpretpark Julianatoren is op deze avonden tot 20:00 uur geopend.

Op deze speciale avonden is er elke avond een ander thema. Bezoekers genieten van de thema’s; ’t Wilde Westen, Safari, Sprookjes, Piraten en is er een avontuurlijke Zomeravond waar Woezel & Pip optreden. Op de avond zelf zijn er diverse shows en activiteiten met Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia. Het Apeldoornse pretpark is op alle Zomeravonden tot 20 uur geopend.

Doornroosje
Enkele jaren geleden vierde de Julianatoren de Sprookjesweken. Een ongekend geliefd thema blijkt uit de vele vragen en opmerkingen welke het pretpark nog dagelijks krijgt. Ook hier speelt het pretpark handig op in door een Zomeravond te organiseren waarop Doornroosje zal schitteren in haar eigen show, de sprookjes catwalk wederom kan worden belopen en er een feestelijke sprookjes sing-a-long plaats gaat vinden met verschillende sprookjeskarakters.

Woezel & Pip
Ondanks de overvolle evenementenkalender van Kinderpretpark Julianatoren komen op de laatste Zomeravond (24 augustus) Woezel & Pip op bezoek. In hun spectaculaire show beleven de hondjes de leukste avonturen. Samen met Buurpoes en Molletje zingen ze de vrolijkste liedjes over vriendschap, samen spelen en over de Sloddervos.

 De vijf Zomeravonden met extra shows, vinden plaats op de zaterdagen 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn