RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kilo drugs in schoenendoos en dure horloges in auto gevonden

RADIO KOOTWIJK - Een man van 41 jaar is maandagavond aangehouden op de A1, ter hoogte van Kootwijk. In de auto die hij bestuurde lag een schoenendoos met één kilo harddrugs, vermoedelijk heroïne.

De auto kreeg rond 21.00 uur een stopteken, omdat agenten in hun systeem hadden gezien dat het rijbewijs van de eigenaar van de auto was ingevorderd. Bij de controle bleek dat de eigenaar niet in de auto zat, maar een andere man zonder vaste woon- of verblijfplaats. 

Cryptotelefoon

Tijdens de controle van de auto zagen de agenten inbrekerswerktuigen liggen en dure kleding, enkele dure horloges en een aantal mobiele telefoons, waaronder een cryptotelefoon. Daarmee kan versleuteld worden gebeld. 

Alle gevonden zaken zijn in beslag genomen, net als de harddrugs en de auto zelf.

De verdachte zit vast en de politie doet nader onderzoek.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn