• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kick-off Start2PlaySports

Druk sociaal leven, carrière maken en overal ‘bij moeten zijn’. Voor veel mensen in de leeftijd 18 tot 35 jaar is het herkenbaar. Het nieuwe Start2PlaySports biedt een kort kennismakingsprogramma aan bij een sportvereniging die bij jou past.

Het programma is niet gericht op prestaties, maar juist op de sociale meerwaarde welke een sport kan brengen. Naast het ontdekken van de sport en gezelligheid is het gemakkelijk om na het programma door te stromen naar een vereniging.

Op dinsdag 22 september start het nieuwe programma van de afdeling sportstimulering van Accres. Het programma duurt 6 weken en je wordt begeleid door ervaren trainers.

Meer informatie? Luister dan vanmiddag vanaf 14:00 uur naar De Matinee op Radio Apeldoorn, waar ook onderwerpen zoals Lucrato en Zuid doet samen aan bod zullen komen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn