RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kersverse spellenwinkel Ocalis opent deuren naar Magic en Warhammer

Apeldoorn heeft er vanaf vandaag, woensdag 18 juli, een nieuwe spellenwinkel bij. Webwinkel www.ocalis.nl opent de fysieke deuren. Warhammer, Magic the Gathering, LARP: Allemaal aanwezig.

Het is het nieuwe gamen, maar wel offline. Bij de opening kan men Warhammer-figuren schilderen, Magic leren spelen, Dungeons en Dragons-avonturen beleven en ook het populaire Cards Against Humanity komt langs – maar dan in de latere uurtjes.

De fysieke winkel is een logische volgende stap voor oprichter Harm Jan van der Linden. ,,Het ging zo goed met de webwinkel dat ik nu een shop-in-shop kan openen”, zegt hij trots. Zijn winkel heeft ook een maatschappelijk doel, vertelt hij.

Geïnteresseerden kunnen vanaf 12.00 uur de spellen komen beleven aan de Johannes Bosboomstraat 25C. De opening duurt tot 20.00 uur. Meer informatie over de open dag en alle activiteiten is hier te vinden.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn