• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kerstpotten staan er weer

De kerstpotten van het Leger des Heils staan er vanaf zaterdag 11 november weer in de straten en winkelcentra van Apeldoorn.

Ondanks de geldende beperkingen is het Leger des Heils in Apeldoorn in de gelegenheid om met kerstpotten in het centrum en winkelcentra te staan. Naast dat het beeld van een heilssoldaat bij de kerstpot in de decembermaand past, is het ook hard nodig. Het geld dat ze zo kunnen inzamelen wordt gebruikt om kerstvieringen te kunnen organiseren. Vanwege de huidige beperkingen moet dat aangepast gebeuren. Om dat te kunnen financieren staan op verschillende plaatsen de kerstpotten. Op zaterdag 11 december staan ze in de Anklaar, op zaterdag 18 december in de Eglantier en op vrijdag 17 december in het winkelcentrum Ordenplein.

De opbrengsten van de kerstpot zijn bestemd voor het uitdelen van kerstpakketten, kerstattenties, verrassingstassen en voor het organiseren van kerstvieringen, waarvan een aantal dit jaar op een andere manier vorm krijgen. De kerstviering in onze ontmoetingsplek ‘de Verbinding’ zal vanwege het aantal bezoekers op twee verschillende dagen plaatsvinden.

Om dat allemaal te kunnen realiseren hebben ze de (financiële) steun van de Apeldoorners hard nodig. Daarom een dringend beroep om geld te doneren in de kerstpot. Mocht je het Leger des Heils op straat gemist hebben, dan kun je ook een bedrag overmaken op bankrekening NL51 RABO 0393 1158 87.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn