RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kerkproeverij in Oranjepark en Apeldoornse kerken

Ruim 20 kerken in Apeldoorn openen op zaterdag 8 of zondag 9 oktober hun deuren voor belangstellenden. Op zaterdag 8 oktober is er in het Oranjepark een kerkproeverij event. Bijna 40 christelijke kerken en organisaties presenteren zich die dag.

De kerken in Apeldoorn willen graag laten zien wat ze willen betekenen voor de inwoners van Apeldoorn. Daarom presenteren ze zich op 8 oktober voor het eerst tijdens het kerkproeverij event in het Oranjepark. ,,Iedereen is vanaf 11.00 tot en met 16.00 uur van harte welkom. Het thema is: ‘Welkom in de kerk’”, zegt initiatiefnemer Johan Roukema. ,,Tijdens het event is er zang, muziek, kinderkoren en dans. Enkele sprekers uit verschillende kerken vertellen iets in het kort vanuit de Bijbel. Op het event zullen ook christelijke organisaties uit Apeldoorn zich presenteren. Een springkussen en foodtruck zijn ook aanwezig.”

In dit weekend zijn belangstellenden in ruim 20 kerken in Apeldoorn welkom om een kijkje te nemen tijdens de diensten. De zogenoemde kerkproeverij is een initiatief dat enkele jaren geleden in Nederland werd geïntroduceerd. Tijdens de kerkproeverij kunnen mensen kennismaken met het evangelie van Jezus Christus. De bedoeling is dat gemeenteleden hun buren, vrienden, kennissen en collega’s uitnodigen een keer met hen mee naar de kerk te gaan. In de kerk is immers plek voor iedereen.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn