RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kerkje aan Sprengenweg weer in gebruik

Kerkelijke gemeente Eglesia is 1 januari verhuisd naar de Sprengenweg 15 in Apeldoorn. Daarmee komt na ruim 15 jaar een eind aan de samenkomsten in scholengemeenschap UDO (voorheen Sprengeloo). Op oudjaarsdag nam Eglesia afscheid van de oude locatie met een dankdienst. Na afloop van de dienst liepen de gemeenteleden naar het nieuwe gebouw om dat in gebruik te nemen. 

,,We zijn blij dat we hier een fijne plek hebben gevonden", zegt Arnoud de Jong, voorzitter van de oudstenraad van Eglesia. ,,Er is door een grote groep betrokken mensen heel hard gewerkt om dit gebouw weer als kerk in gebruik te nemen. We zijn ook dankbaar voor de periode in het gebouw van UDO en kijken terug op een goede periode daarvoor onze gemeente.’’

Eglesia is een jonge kerkelijke gemeente die nu 16 jaar bestaat. Elke zondagochtend om 10.30 uur wordt er een dienst gehouden. Ook doordeweeks worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Meer over de gemeente lees je op www.eglesia.nl.



Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn