RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Kerkdienst tussen de koeien

LOENEN -  Iedereen is zondag om 10.00 uur welkom in de potstal van Natuurmonumenten op het open erf De Groote Modderkolk voor een oecumenische kerkdienst.

Het thema van de dienst is: “ zaaien om te oogsten “ en verwijst naar de woensdag ervoor, de biddag voor gewas en arbeid. Na succes van voorgaande jaren leidt ds. Marcel Oostenbrink en Pastor Ivan Kantoci deze dienst.

De kerkdienst vindt in de potstal plaats onder het toeziend oog van een  kudde zeldzame brandrode runderen. Na afloop is er voor iedereen koffie, thee of limonade en kunnen de kinderen tijdens de preek een alternatief programma volgen. Het koor van Verdandi, woonachtige op deze locatie zingt een lied.

Ondanks de warmte van de runderen kan het in de potstal koud zijn. Goed dik schoeisel en warme kleren zijn aan te raden.
De kerkdienst is een unieke samenwerking tussen Protestantse Gemeente Loenen en katholieke H.Antonius-abt kerk Loenen en Natuurmonumenten  

RTV Apeldoorn besteedt in haar maandagavond uitzending aandacht aan dit onderwerp.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn