RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Karaoke is “hot” in Apeldoorn

Afgelopen donderdag plaats van bestemming: “Den Olifant “.

Voor de 50e keer werd een karaoke marathon gehouden van ’s middags 4 uur tot ’s nachts 4 uur. De marathon kwam aarzelend op gang maar liep storm halverwege de avond.

Karaoke is “hot” volgens organisator  Ruud van Eldik en Jolande van Raalte. Dat is duidelijk te merken want al 50 keer stroomt het publiek toe om ’s avonds 23 uur binnen om tot 4 uur ’s nachts een feestje te bouwen. Het is een feest waarin jong en oud heerlijk kunnen zingen. Of het nu zuiver klinkt of vals: Het maakt niet uit het plezier staat boven aan.

Kroegeigenaar Frits faciliteert dit hele gebeuren. Uit handen van Jolande en Ruud kreeg hij een leuk cadeau: een fotolijst met “karaokende” mensen.

Een ongekend fenomeen overgewaaid uit Japan en ook “hot” in Apeldoorn.

Voor iedereen die van zingen houdt en niet alleen onder de douche: elke donderdagavond om 23 uur is “Den Olifant” ‘the place to be’.

Donderdag 23 uur. Den Olifant. Apeldoorn

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn