• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bankstel sukkelt met 40 per uur over de A50

ARNHEM - Agenten keken zondag vreemd op toen zij een autootje met 40 kilometer per uur over de A50 tussen Apeldoorn en Arnhem zagen sukkelen. Ook opvallend was het forse bankstel op het dak en in de achterbak, vastgebonden met alleen een touwtje. En dat allemaal over de vluchtstrook en zónder rijbewijs.

Het rijdende bankstel was bijna groter dan de auto die het vervoerde. De bestuurder gaf aan het meubelstuk als verrassing te hebben meegenomen voor zijn vrouw.

Op de A50 durfde de waaghals het gaspedaal toch niet verder in te drukken uit vrees zijn lading te verliezen. Hij negeerde daarbij het rode kruis boven de vluchtstrook.

Drie boetes

Bij controle bleek de bestuurder dus ook niet te beschikken over een rijbewijs. "Ik blijf me verbazen", aldus een van de betrokken agenten.

De bestuurder kreeg een boete omdat de lading niet vast zat op dakdragers, omdat hij over de vluchtstrook reed en omdat hij geen rijbewijs had.

Afbeelding
Het autootje met het bankstel langs de snelweg. Foto: Politie

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Matinee
14:00 tot 16:00