RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Juste Mulder (13) kroont zich tot kampioen

Met een tactisch sterke race heeft Juste Mulder zaterdag de titel in de IAME Benelux Series veiliggesteld. De 13-jarige coureur uit Apeldoorn werd tijdens de vijfde en laatste ronde op het circuit van Mariembourg derde in de finale van de X30 Junioren-klasse. Dat was ruim voldoende om zich tot kampioen te kronen in zijn debuutjaar bij de Junioren.

,,Ik heb een heel goed gevoel over de race. Het was spannend tussen Tadgh Buckley en ik", blikt Juste terug op de beslissende wedstrijd. ,,In de finale was het verschil tien of elf punten. Hij startte als zevende en ik als vijfde. Het was wel spannend. Ik had al 2 punten goedgemaakt in de heats."

De finale verliep vrijwel perfect voor de jonge Apeldoorner. ,,Ik had een goede start en ging meteen naar de derde plaats. Daarna reed ik naar de nummer 1 en 2 toe, en haalde ik de tweede in. Op die plek bleef ik het grootste deel van de race rijden. Alleen op het eind van de race werd ik nog ingehaald en eindigde ik als derde."

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn