RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Joop verkoopt al 28 jaar pony's: 'Ik krijg er adrenaline van'

LOENEN - Joop Huisman heeft weer toegeslagen op de jaarlijkse ponymarkt in Loenen. Hij komt al 28 jaar op de markt en weet als geen ander hoe je de beesten moet verkopen.

'Je moet er gewoon vroeg bij zijn en zorgen dat je pony's er goed bij staan.' Joop is er al bij sinds de allereerste editie, tevens 28 jaar geleden. De ponymarkt in onderdeel van De Loense Moandag. Het evenement trekt zo'n 30.000 bezoekers naar het altijd rustige plaatsje. Deze toeristische trekpleister bevat naast de ponymarkt onder meer een jaarmarkt met zo'n 170 stands, een kofferbakmarkt en twee terrassen met live muziek.

'Krijg er adrenaline van'

De ponyverkoop zit echt in het bloed van Joop. 'Het is gewoon prachtig, ik krijg adrenaline van de verkoop.' Hij heeft nog wel een goede tip voor het geval andere verkopers de pony's niet kwijtraken. 'Als je de prijs laag genoeg maakt, dan zijn je pony's vanzelf weg.'

Kijk hier naar de reportage: 

Zie ook: Paarden niet welkom op paardenmarkt Loenen

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn