• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Jongen (17) opgepakt voor straatroven in Apeldoorn

APELDOORN - De politie heeft woensdag een jongen van 17 uit Apeldoorn aangehouden. Hij wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij twee gewelddadige straatroven in Apeldoorn.

Op 30 maart is een 16-jarige jongen uit Apeldoorn beroofd in het Matenpark. Hij werd door drie jongens bedreigd met een mes. Zij gingen er met zijn spullen vandoor. De politie is nog steeds op zoek naar twee andere verdachten. Die zijn ongeveer 16 jaar en tussen de 1.80 en 1.90 meter lang.

Mogelijk meer aanhoudingen

Op 15 juli werden vijf minderjarige jongens uit het niets aangevallen door drie passerende jongens in het Matenpark. Twee jongens zijn daarbij mishandeld. De daders gingen er met AirPods vandoor.

Volgens getuigen waren de daders allemaal rond de 16 en 17 jaar. De politie sluit ook in deze zaak meer aanhoudingen niet uit.

Zie ook:

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00