RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Jonge DJ’s aan de slag bij Stadscafé

Jong geleerd is oud gedaan, moeten de knulletjes (en een enkele jongedame) gedacht hebben toen ze zich opgaven voor de DJ-workshop die djproducer.school zondag organiseerde in Het Stadscafé aan de Nieuwstraat. Onder leiding van een ervaren dj en met ieder een eigen mixtafel tot zijn beschikking kregen de ambitieuze beatmastertjes uitleg over de basisbeginselen van het mixen.
Scratchen, mixen, EQ-ing en beatmatchen zijn enkele termen die de revue passeerden, en de kinderen later die dag aan hun ouders konden uitleggen. Het resultaat: stralende gezichten, pakkende muziek én een heus DJ-diploma voor iedere deelnemer. Een diploma dat “de bevoegdheid geeft om te draaien op feesten, partijen en fuifjes, en het publiek kan laten dansen, zingen, springen en feesten”. Daar kun je als kind toch mee thuiskomen. Apeldoorn is weer een aantal Martin Garrix-opvolgers rijker.

Djproducer.school geeft dj- en muziekworkshops aan kinderen van 8 tot en met 18 jaar. Zij doen dit op scholen, kinderopvanglocaties en  kinderfeestjes in heel Nederland.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn