• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Jong kind en vrouw naar ziekenhuis na botsing

UGCHELEN - In Ugchelen zijn dinsdagochtend twee auto's frontaal op elkaar gebotst. Daarbij zijn twee gewonden gevallen: een vrouw en een klein kind, zij moesten naar het ziekenhuis.

Het ongeluk gebeurde op de Hoenderloseweg, net buiten de bebouwde kom. Het is nog onduidelijk hoe de twee auto's op elkaar konden botsen.

De gewonde vrouw zat in de grijze auto, het kind in de zwarte auto. In het zwarte voertuig zaten ook twee vrouwen, maar zij hoefden niet naar het ziekenhuis.

Zes honden ongedeerd

Ook zaten in een van de auto's nog zes honden. Die zijn ongedeerd gebleven. De Hoenderloseweg is vanwege het ongeluk voorlopig afgesloten. Er wordt sporenonderzoek verricht, meldt een correspondent.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Matinee
14:00 tot 16:00