RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Jolie, Morris, Mark en Lize strijden om titel kinderburgemeester

Na kinderburgemeesters Sibel Özcan, Jorn Kneppel en Lian Schreur is het binnenkort tijd voor de vierde kinderburgemeester van Apeldoorn. De afgelopen weken konden Apeldoornse basisschoolleerlingen uit groep 6 en 7 zich aanmelden om Lian op te volgen. In totaal stuurden 15 kinderen een filmpje in met hun motivatie. Na een beoordeling door kinderburgemeester Lian en wethouder Anja Prins zijn er daar nu nog 4 van over: Jolie Wentink, Morris Dhondt, Mark Hordijk en Lize Vrolijk.

Op de website van de gemeente Apeldoorn staan inmiddels de filmpjes van de 4 overgebleven kanshebbers. Leerlingen uit de bovenbouw van de Apeldoornse basisscholen hebben inmiddels een stembus op school staan. Ze kunnen tot woensdag 29 juni stemmen op hun favoriet. Dan worden de stembussen opgehaald.

Een week later, op 6 juli, wordt de winnaar bekend. De nieuwe kinderburgemeester van Apeldoorn, wordt dan verrast in de klas. De opvolger van Lian Schreur krijgt in de eerste week van het nieuwe schooljaar de ambtsketen overgedragen door Lian. Tot die tijd mag Lian haar rol nog even vervullen. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn