RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Jeugdvoetbaldagen bij ZVV'56 in de meivakantie

Speciaal voor jeugdspelers uit de regio die als een profvoetballer willen trainen is dit de kans. Op donderdag 2 mei en vrijdag 3 mei 2024 tijdens de meivakantie, zullen er op het complex van ZVV’56, uit Apeldoorn, de Jeugdvoetbaldagen plaatsvinden. De organisatie is in handen van de staf van Jeugdvoetbalopleiding.

Alle kinderen van 5 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom. Je hoeft ook geen lid te zijn van een bepaalde vereniging. 

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Deelnemers krijgt alle basistechnieken aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor deze jeugdvoetbaldagen via deze link. Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep zijn mogelijk.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn