RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Jagers toch niet welkom op Landelijke Dag vogelaars

APELDOORN - De Jagersvereniging is komende zaterdag toch niet welkom op de Landelijke Dag van Sovon Vogelonderzoek Nederland.

De jagers zouden in Omnisport in Apeldoorn met een standje aanwezig zijn, maar dat viel niet bij alle leden van Sovon in goede aarde.

'We ontvingen, naast steunbetuigingen, reacties van vrijwillige waarnemers en leden die ons vroegen om het besluit te heroverwegen. De emoties liepen daarbij soms hoog op', meldt Sovon op de website. De organisatie besloot daarom de Jagersvereniging alsnog af te bellen.

De Jagersvereniging wilde onder meer graag als standhouder meedoen, omdat ze sponsor is van de Vogelatlas. De atlas, met daarin de laatste stand van zaken rond de vogelpopulaties in ons land, wordt zaterdag op de Landelijke Dag aangeboden aan minister Schouten (landbouw en natuur).

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn