RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

IVN stopt met natuurkampen bij het Woldhuis in Apeldoorn

Aan het einde van 2024 stopt IVN Natuureducatie met haar activiteiten bij het Woldhuis in Apeldoorn. Na 40 jaar komt er een einde aan de natuurkampen. Duizenden schoolkinderen zijn hier tijdens kampweken ondergedompeld in de natuur.

Dit jaar is het laatste jaar dat schoolklassen bij het Woldhuis terecht kunnen. Daarmee komt een einde aan deze vorm van natuureducatie. ,,Helaas bleek het niet langer mogelijk om de kampen te financieren'', laat een woordvoerder weten. ,,Met pijn in het hart neemt IVN daarom afscheid van de activiteiten op deze mooie locatie. De kampen worden niet op een andere locatie voortgezet.''

IVN blijft zich inzetten om kinderen met natuur verbinden. Zo organiseren 160 afdelingen van IVN activiteiten voor kinderen, zoals de slootjesdagen en de modderdag.

IVN Natuureducatie

IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. ,,We inspireren met natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Zelf leren en doen staan altijd centraal. Iedereen kan meedoen!  Elk kind heeft het recht om met natuur in contact te komen. Contact met de natuur maakt kinderen creatiever, gezonder en socialer. IVN biedt natuurbeleving en -educatie voor ouders en kinderen en professionals op school en in de kinderopvang.''

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn