RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

INSPIRE maakt kerstpakketten voor voedselbanken

APELDOORN – Art school ‘INSPIRE’ organiseert voor de derde keer een kerstproject met de naam ‘Give a Sparkle’. INSPIRE zet zich dit jaar in onder andere voor voedselbanken.

Angela Goudkuil en Anne Smit waren woensdag te gast in ons radioprogramma ‘De Matinee’. Luister hier het interview terug. (uur 14-15)

Op dinsdagmiddag gaat INSPIRE 400 kerstpakketten weggeven aan gezinnen die langs komen bij de voedselbanken. “Soms kan iets geven al zo klein zijn, maar zo waardevol, ” vertelt Anne Smit. Ook is er tijdens deze middag een muziek presentatie van de leerlingen.

'Kerstmarkt met een missie'

Nieuw dit jaar is dat er ook een kerstmarkt wordt georganiseerd in dit thema genaamd: ‘Kerstmarkt met een missie.’ De opbrengst van deze markt gaat naar India. Voor INSPIRE Internationaal gaan ze een oriëntatiereis maken door India heen, aan de hand van deze reis wordt er bepaald waar het bedrag heen gaat. Deze reis wordt samen met stichting Abba Child georganiseerd.

De kerstmarkt vindt plaats op donderdag 20 december van 16:00-20:00 uur op het terrein van de school.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn