RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Inspiratieavond 'de Kracht Van Besturen'

Bestuurdersacademie Apeldoorn en Rabobank Apeldoorns houden op dinsdag 10 mei van 19.30 uur tot 21.30 uur een inspiratieavond met als thema 'De Kracht Van Besturen'.

Als bestuurder of commissielid van een vereniging of stichting heb je allerlei ambities. Ook komen er een hoop taken en verantwoordelijkheden op je af. Zijn de activiteiten georganiseerd? Halen we ons prestatieniveau? Hebben we genoeg vrijwilligers? Hoe gaat het met de ledengroei? Hoe worden we een duurzamere club? Je werkt keihard om dit voor elkaar te krijgen. Onderweg stuit je op allerlei dilemma’s die je uit koers kunnen brengen. Om jou als bestuurder hierin te ondersteunen zijn 4 inzichten ontwikkeld: Samen doen, Meenemen, Eigenaarschap en Support. Deze inzichten helpen je om de juiste focus te houden binnen de vereniging en inzicht te krijgen in jezelf en anderen. Helder Theater vertaalt op een interactieve en ludieke wijze de 4 inzichten van besturen naar de praktijk van alledag.

Na de inspiratie van de theatergroep gaan deelnemers met elkaar in gesprek over de rol en taken van bestuurders in relatie tot deze 4 inzichten. Tijdens de avond wordt ook stilgestaan bij het 10-jarig jubileum van de Bestuurdersacademie en is er na afloop nog alle gelegenheid om elkaar te spreken onder het genot van een hapje en een drankje.

Ben je vrijwillig bestuurder/commissielid (of heb je daar interesse voor) en heb je zin in een avond waar theater, inspiratie, ontmoeten en de 4 inzichten van besturen centraal staan? Dan ben je van harte welkom.

Er is inloop vanaf 19.00 uur. De locatie is het Veluws College Cortenbosch, Prinses Beatrixlaan 259, 7312 DG in Apeldoorn. Aanmelden kan via www.bestuurdersacademieapeldoorn.nl, deelname is gratis.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn