RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Inschrijving geopend voor Open Atelierroute 2024

In het weekend van 25 en 26 mei is het weer zover: dan openen vele professionele kunstenaars in de gemeente Apeldoorn hun atelier, om bezoekers te laten kennismaken met hun werk. Beeldend kunstenaars die willen deelnemen aan de Open Atelierroute kunnen zich tot 3 april aanmelden.

,,Of je nu kunstkenner bent of niet, niets is zo leuk als het nemen van een kijkje in het atelier van een kunstenaar'', meldt de organisatie. ,,Zo raak je snel met elkaar in gesprek én hun je zien hoe de kunstenaar werkt. Tijdens het Open Atelierroute in Apeldoorn is er keuze uit veel locaties, verspreid door de gemeente. Wie van tevoren al een werk wil zien van alle deelnemende kunstenaars, kan in het weekend van 18 en 19 mei de overzichtstentoonstelling bezoeken, in het centrum van Apeldoorn.''

De Open Atelierroute wordt al jaren georganiseerd door Stichting Ateliers Apeldoorn. Wie deelnemer is van de Stichting (of dat wil worden) kan zonder extra kosten meedoen. Anderen kunnen meedoen tegen een vergoeding. Juist die veelheid aan stijlen en variatie in materialen maakt het aantrekkelijk voor bezoekers om meerdere adressen langs te gaan.

Het formulier en de voorwaarden zijn te vinden op www.ateliersapeldoorn.nl/.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn