RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Inschrijving Apeldoornse wandel 4Daagse geopend

Na bijna 3 jaar afwezigheid keert de Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn weer terug voor de 67e editie. Van 12 tot en met 15 juli kan je wandelen op de groene Veluwe. Deelnemers hoeven niet per se 4 dagen te wandelen en kunnen kiezen uit korte en lange afstanden. Er is keus uit afstanden van 12,20, 30 en 40 kilometer per dag. Vanaf vandaag kunnen liefhebbers zich inschrijven voor de 4Daagse.

Nieuwe editie

,,Het is gewoon weer erg leuk om de Vierdaagse te organiseren”, vertelt Irma Woudenberg, bestuurslid van de organisatie. ,,Iedereen is heel blij dat het weer kan. Dat is iets wat we ook aan onze vrijwilligers merken, zij staan te popelen om onze deelnemers weer te ontvangen.” Voor bekenden bij de 4daagse is het handig om te weten dat er wel een verandering is. ,,Wij hebben dit jaar besloten om de 50 km niet meer te organiseren. De laatste jaren is het aantal deelnemers voor die afstand teruggelopen.” Voor de harde kern is dat misschien teleurstellend nieuws, maar de organisatie blijft zich inzetten voor de wandelervaring van de deelnemers.“ Daarom sluit de organisatie dit jaar aan op het thema van de gemeente Apeldoorn: Royaal en groen wandelen.

Dat hoort ook echt bij de kernwaarden van de Vierdaagse. Deelnemers moeten namelijk genoeg ruimte krijgen tijdens het wandelen en echt kunnen genieten van de natuur. Volgens Irma is dat ook een mooie reden om mee te doen; je krijgt de ruimte om tijdens een royale wandeling te genieten van de groene natuur die Apeldoorn te bieden heeft. Elke dag van de Cantharel Internationale 4Daagse Apeldoorn speelt zich af in een ander gebied van Apeldoorn. 

Inschrijven voor de Cantharel Internationale 4Daagse kan via https://www.4daagseapeldoorn.nl/deelnemen/inschrijven/.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn