RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Inschrijven voor de Cantharel Internationale Vierdaagse Apeldoorn

De inschrijving van de 68e editie van de Cantharel Internationale Vierdaagse Apeldoorn is vanaf woensdag 15 februari geopend.  Het event is van 11 tot en met 14 juli 2023.

Tienduizenden wandelaars hebben in de loop der jaren de vierdaagse gelopen op de unieke Veluwse natuur. De wandelaars kunnen afstanden kiezen die ze willen lopen. De afstanden zijn 12, 20, 30 en 40 kilometer. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen hoeveel dagen je wilt lopen 1, 2, 3 of 4.

,,Vorig jaar was de aanloop weer wennen”, vertelt Irma Woudenberg, bestuurslid van de organisatie. ,,Maar het uiteindelijke weerzien met de deelnemers en de vrijwilligers was weer als vanouds. Deelnemers waren weer net zo enthousiast over de routes, de gezelligheid en de vriendelijkheid van de vrijwilligers als altijd en waren blij dat ze onze vierdaagse weer konden lopen.”

De routes

Elke dag lopen de deelnemers in een ander gebied van Apeldoorn. Dag 1 speelt zich af rond Ugchelen, Beekbergen en Loenen. Op dag 2 staat Paleis het Loo centraal. De 30 en 40 kilometer wandelingen zullen die dag ook richting Vaassen gaan. De derde dag lopen de routes naar het Orderbos, Berg en Bos en Hoog Soeren. Op de laatste dag lopen de wandelaars richting Het Leesten, bij de 30 en 40 kilometer ook via Hoenderloo, naar de finish. Daar zal vrolijke muziek de wandelaars begeleiden richting de bloemen en een warm ontvangst van familie en vrienden en de organisatie.

Deelnemers die zich vóór 28 februari inschrijven voor de 4daagse Apeldoorn kunnen op vertoon van het inschrijvingsbewijs gratis mee wandelen met de Midden Veluwetocht op 4 en 5 maart vanaf van der Valk hotel De Cantharel Ugchelen.

Vanaf woensdag 15 februari is het mogelijk om je in te schrijven via de website.

Dinsdag 14 februari hoorde je een woordvoerder van de 4daagse in de Matinee. Terugluisteren? Dat kan hier 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn