RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Inloopbijeenkomst herontwikkeling Eglantier en Violierenplein

APELDOORN – U bent dinsdag 4 februari van harte welkom om het nieuwe ontwerp te komen bekijken van het Violierenplein, de bouw van de nieuwe supermarkt, de winkels en de daarboven gelegen appartementen.

De renovatie van de Drie Ranken en de Oversteek is inmiddels afgerond. De bouw van de supermarkt, winkelruimten en appartementen is in volle gang.

Langs de Eglantierlaan komt een gebouw met onderin winkelruimte en in de drie lagen erboven appartementen, zo werd vorig jaar bekend. Jumbo gaat een belangrijk deel van die begane grond vullen.

Tijdens deze inloopavond kunt u vragen stellen aan de medewerkers van de gemeente Apeldoorn als ook aan Holland Property.

Het ontwerp kunt u dinsdag 4 februari bekijken in de Drie Ranken aan de Eglantier 202.  U kunt hiertoe tussen 18:30 en 20:30 binnen lopen.  

  

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn