RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Ingschrijving Night Run is geopend

De inschrijving voor de Centraal Beheer Night Run op 10 juni is geopend. Op vrijdagavond kunnen hardlopers meedoen aan de eenmalige voorjaarseditie van de Night Run, een hardloopfeest.

Na het afgelasten van de editie op 4, 5 en 6 februari van dit jaar wilde organisatie van de Midwinter Marathon hardlopers toch nog graag een prachtige afstand aanbieden. De Night Run laat Apeldoorn van zijn mooiste kant zien. Een bijzonder leuke familieloop (of wandeling) van 4 km dwars door de binnenstad. Met start op het compleet vernieuwde Marktplein, door (verborgen) steegjes, pleinen en gebouwen (met trappen) en een feestelijke finish in het Stadhuis.

Langs de route treden artiesten op en zijn er acts te zien. Lopers kunnen gerust een tijdje stilstaan en samen genieten. Want bij de Night Run gaat het helemaal niet om de tijd maar om de fun! We roepen alle deelnemers op om mooi uitgedost aan de start te verschijnen. Er kunnen maximaal 1.100 sportievelingen meedoen.De inschrijving sluit op 22 mei om 23.59 uur.De inschrijving sluit (eerder) als de limiet gehaald is.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn